Bebek Hediye Arabası Fikirleri

Bebek duşuna ev sahipliği yapmak mı planlıyorsunuz? Ya da bir arkadaşınız son zamanlarda sağlıklı bir zıplatma bebeği doğurdu mu? Bu arkadaşınızla bebeğinizin bakımını nasıl yaptığınızı başka nasıl göstersiniz? Bir bebek hediye sepeti, endişenizi dile getiren en iyi hediye olabilir.

Bir bebek hediye sepeti, alıcıya değer verilen eşyalar içeren temalı hediye sepetlerinden biridir. Çoğu kez, bu bebek hediye sepetleri kesinlikle yeni ebeveynlere ve yeni eklemeye zevk verecek aşağıdaki maddeleri içerir. Bu daha pahalı ticarileştirilmiş çeşitleri ortadan kaldıracak kendi bebek hediye sepetinizi yaratmak veya doldurmak için bu bilgileri kullanabilirsiniz.

Çocuk odası malzemeleri. Bunlar arasında bebeği meşgul edecek renkli cepler, bebeği rahatlatmak için ninni müzik ve kreş CD'leri var. Layettes gibi daha büyük eşyalar, bebek masaları ve bebek bezleri için paspaslar değiştirilmesi, lüks bebek hediye sepetlerinde bulunabilir. Eğitici oyuncaklar bebeğin zihinsel gelişimini teşvik etmede bebek hediye sepetini daha faydalı hale getirmek için de iyidir.

Oyuncaklar R Us. Aşağıdaki oyuncaklar bebeğinizin hediye sepetinin içine de yerleştirilmek güzel. Çıngırdakları, emzikleri, dişlileri, besleme şişelerini, bebek bardaklarını, önlükleri ve kaşıkları da bebeğinizin hediye sepetinde kullanışlı eklentilerdir.

Banyo Banyosu. Bebeğe yönelik banyo ürünleri de bebek hediye sepetlerinde yaygın olarak bulunur. Bunlara bebek şampuanı, bebek pudrası, bebek havluları, mendil, kabarcık banyosu, fırça seti ve bebeğin yakın gelecekte mutlaka eğleneceği küvet oyuncakları dahildir. Bebeğin kıyafetleri, birinin verebileceği en iyi bebek hediye sepeti hediyelerinden biri olarak da düşünülebilir. Verdiğiniz kıyafetlerin bebeğin cinsiyetine uygun olduğundan emin olun.

Çocuğa sahip veya küçük bir çocuğu olan birine bebek hediye sepeti iseniz, eşyalar da bebeğin yaşına uygun olmalıdır. Yumuşak oyuncaklar, tahta kitapları, tahta oyunları, domuzcuk bankalar kesinlikle bir yürümeye başlayan çocuğun zevkiyle atlamayı kazanacak. Bebeğin hediye sepetine bebekler için giysiler eklemek de hoş.

Eğer bebek hediye sepetini bir bebek duş hediyesi olarak vermek istiyorsa bebek çerezleri, bebek kekleri, jöleli fasulye ve diğer bebek mamaları orada bulunursa sevinir. Duyuru ve davetiye kartları, sepet alanına ek sürpriz getirebilir. Küçük resim çerçeveleri ve albümleri bebeğinizin hediye sepetine daha fazla eğlenebilir. Elbette bu tatlı jest takdir edilecektir.

Gurme yemekleri, şaraplar ve diğer güzel yiyecekler, ana-babanın kutlaması için bir bebek hediye sepetinin içine de yerleştirilebilir.

Çoğu zaman, kemerler ve ruffles bebek hediye sepeti süslüyor. Ancak bir bebek resmi veya bebek eşyası kopartarak daha yaratıcı olabilir. Diğer el yapımı el sanatları sepetinize kişisel dokunuş katabilir. Kağıt mache ', origami, heykel, küçük boyama, dokuma veya örme ürünler şeklinde olabilirler.

Bebeğin hediye sepetini veren kişi vaftiz kutlamaları ya da vaftiz sırasında vermek isterse, küçük bir incil, gümüş kupa ve kutlama temasına uyan ve alıcının dinin takdir ettiği herhangi bir sembolik madde de sepete konabilir .

İyi düşünülmüş bir bebek sepeti vermek gibi küçük bir jest kesinlikle çok uzun bir yol kat edebilecek. Alıcının gülümsemesi samimi "teşekkür ederim" demek için yeterlidir.

Yorumlar